QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

04 september 2013

Så kan det gå

En av damerna i Skagengänget råkade ut för en liten ferieskade när vi var på Kreta. Visserligen självförvållad, men ändå. Hon spelade nämligen pingpong i barnpoolen med en av Skagenherrarna, och i sin iver att klå honom kastade hon sig fram för att ta en nätsmygare (man får tänka sig nätet), och då klarade hon att trä en av pektårna in i en sådan där luftdosa på bassängbotten. Au au, hon blev alldeles kvalm och illamående och fick haltandes ta sig ur barnpoolen. Tåen ballade snabbt på sig till dubbel storlek (nästan), och stod snyggt i färgerna blå/lila/röd till den franska manikyren.

Syster Rönken, dvs jag, sa att jag trodde den var illa stukad kanske också en liten fraktur, men att man inte gör något med sånt ändå. Själv trodde patienten att tåen farit rakt baköver och i en fjädrande rörelse varit inne och vänt nånstans strax före hälen, au au au.

Det största problemet visade sig dock uppstå på kvällen då det stod klart att hon icke hade en chans att få på sig sina höga Michael Kors-sko till kvällens tjusiga festblåsa, därför blev det "bara" Ilse Jackobsens flipflops i svart lack.

Nu sätter hon sin lit till att den nårska sommaren håller i sig lite till, så tåen kanske hinner acklimatisera sig till ett liv i hela skor.

6 kommentarer:

  1. Att slå sönder tår vet jag allt om. Det gör så ont att man vill gå bärsärkagång på någon/något.

    SvaraRadera
  2. Aj, aj, ont gör det men man gör inget åt det! Om det inte går så illa som för dottern här. Hon har blodförgiftning i sin tå...

    SvaraRadera
  3. Uff det var synd på henne, men det var veldig morsomt skrevet og jeg satt og humret her for meg selv. Mamma har rett, du skriver veldig underholdende! Ina Susanne

    SvaraRadera

Ja, och...?