QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

20 juni 2013

Kök

Vi ska köpa ny köksinredning. På IKEA. Hela den här veckan (inkluderat det mesta av söndagen i veckan som gick) har Maken suttit och planerat kök. Idag åkte han frivilligt inom IKEA efter jobbet (han är där än, så det är nog en soffa som slukat honom) bara för att mäta lite. Han är så noga vad det gäller sånt här. Det är bra. Nån gång efter semestern är han kanske tillgänglig igen. Jag har redan insett att det blir mycket pizza på papptallrikar framöver. Det är väl det enda vettiga man kan laga på en spis när den står i vardagsrummet. Och det här med nytt kök är hans ide'. Inte min. Jag ville bara ha en bit skåp till med lite mera köksbänk. Nu blir hela sulamitten ny. Jaja.

Update: Hällvitte faen! Nu kommer han hem och säger att jag måste åka med ner och se på inredningen; IKVÄLL!!!! *jagvillintevillinteVILLINTE....måste.....urk*

5 kommentarer:

 1. Haha !,
  Men va härligt när det är klart !

  SvaraRadera
 2. Ha ha, kjekt med nytt kjøkken. Når han investerer så mye energi i prosjektet, så kan du i det minste bidra med å se og si "ja". :-)

  SvaraRadera
 3. Blir ju fint när det är klart...men vägen dit kan ju vara lite knögglig...tur att Pizza är så gott ;)

  Ha en fin fortsättning på helgen nu trots allt.

  SvaraRadera
 4. Det låter kanon. Jag vill också ha nytt kök. Eller vårt gamla. Pizza är gott men har en tendens att lägga sig runt midjan. Eller så är det ölen som slinker ner samtidigt mellan tuggorna.

  SvaraRadera
 5. Vi går också i kökstankar men har ännu inte kommit till skott... Lycka till med valen!

  SvaraRadera

Ja, och...?