QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

09 februari 2013

Back again

Vid den här tiden förra lördagen hade vi precis avslutat en god hotellfrukost med Sonen i Trondheim, sen var det (som vanligt) fullt program. Det brukar vara det när vi är där på besök med bil. Den här gången köpte han sig en bäddsofa/sovesofa, och fick Maken att hjälpa sig med den. Den var tung som bly, och att inte Tiguanen knäade/knelte helt med en sån pjäs på taket är ju helt otroligt.

På kvällen var vi ute och åt tapas på en restaurang i stan, absolut störtgott! På söndagen körde Maken och jag vidare till Røros, för ett besök hos hans föräldrar. När vi vaknade på måndagen var det minus 19 grader, men i loppet av förmiddagen hann det gå upp till ynka minus 6 grader. Tacksamt, för vi skulle ut en sväng "oppi gata". Vi hade turen att få se vinnaren av Femundsløpet köra in med sitt hundspann, så fina hundar och med en gång spannet stannade, så var det flera veterinärer som undersökte hundarna och kollade att dom hade det bra.

Idag har jag the Laundry Mountain att ta tag i....och Maken ska göra en insats för att få sovrummet färdigt. Kunde ju vara trevligt att flytta ihop igen snart :-)

2 kommentarer:

  1. Tvättberg har en tendens till att växa till sig väldig snabbt...

    SvaraRadera
  2. Har ju en gammal Norrman i släkten som jag är uppvuxen med..ja..han är borta nu..men hans berättelser om Norge har jag med mig resten av livet.
    Nån gång ska jag besöka Norge och kika på alla sevärdheter jag har fått med mig från honom genom alla berättelser.

    Ha så fint

    SvaraRadera

Ja, och...?