QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

06 januari 2013

Inte så spännande helg....

Sonen åkte hem på fredagkvällen för att ta fatt på en ny termin. På dagen hann vi ut en sväng och fikade bla ihop. En rask middag och sen var det dags för skjuts till flygplatsen. Han var så nöjd med jul och nyår, roligt.

I övrigt har helgen gått med till att tvätta, samt att plocka ner juleriet. Det sistnämnda har tagit hela eftermiddagen, och då har vi ändå inte så mycket. Hittade en stackars liten tomte som tappat huvudet, vem faen kan inte göra det i förbindelse med julstressen? Stackarn ska slippa fler jular (det var ett snyggt sätt att säga att han åkte ut i soppåsen).

Nu ska jag ta sista maskinen tvätt och vika de nytvättade torra sängkläderna,
sen är det fötterna högt.

5 kommentarer:

 1. Trist når sonen reiser, og litt trist når jula skal ut....
  Godt nytt år til deg!

  SvaraRadera
 2. Imorgon ska julen ut även här! Men först fötterna högt även här.

  SvaraRadera
 3. Stackars tomte. Hos oss brukar vi alltid hitta någon tomte som gömt sig på ett bra ställe efter vi plockat ner och bärt iväg med lådorna. Gissar på att någon har satt det som system för att retas.

  SvaraRadera
 4. Äldsta bodde oxå hemma över jul. Nu är hon tillbaka till sin egna lägenhet och pluggandet. Det blev tomt här hemma ):

  SvaraRadera

Ja, och...?