QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

15 september 2012

Det slår mig att det är längesen jag gullade en liten bebis....suck

9 kommentarer:

 1. Mmm. Men en vacker dag blir du nog farmor och då får du se till att gulla massor.

  SvaraRadera
 2. Du får lägga in en beställning ;-)

  SvaraRadera
 3. Jeg har gitt beskjed til min eldste datter på 29 at jeg er klar til å bli mormor.....men hun er det vist ikke, så da så.....

  SvaraRadera
 4. Jaga på dina barn så de skaffar små bebisar till dig ;-) Kram

  SvaraRadera
 5. Fast även barnbarn har en tendens att växa upp. Lilla minsta här fyller ett år just i dag - vi firade förra helgen, och det stora glädjeämnet kom när jag klev runt bilen och hon fick syn på mig och blev glad! Hon blev GLAD över att jag kom! Och log med alla tänderna.

  SvaraRadera
 6. Än så länge får jag nöja mig med kusinernas barnbarn. Synd bara att de är så långt borta... Min Bror och Svägerskas barn börjar bli stora nu, de fyllde ju 6 år och 4 år i våras, sötingarna.

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Ja det var länge sen. Men jag hoppas dottern väntar ett par år till. Kanske man får gulla med nån annan bebis i väntan på barnbarn

  SvaraRadera
 8. Tja... Samma här så barnbarnen får väl bli nästa steg. Någon gång...

  SvaraRadera
 9. Min brors barnbarn var här hos mig förra helgen. Hon är ingen bebis längre. Blir 2 år i november. Jag längtar jättemycket efter barnbarn och bara för det kommer jag säkert få vänta länge. Min bror var 46 när han blev morfar.

  SvaraRadera

Ja, och...?