QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

17 augusti 2012

Vacker tass

Här skriver Lyckliga Praliner om sin sambos händer, det fick mig att i min tur tänka på min mans händer. Han har världens tryggaste händer, alltid varma, alltid starka och ändå så mjuka när han stryker mig över kinden.

13 kommentarer:

 1. Nu när jag tänker efter är Mannens händer alltid varma och sköna :-) Mina har fått åldersfläckar(??) påstår doktorn...?

  SvaraRadera
 2. Maken har också trygga, varma starka och mjuka händer. Älskar när han tar på mig, oavsett var någonstans på kroppen! ;-)

  SvaraRadera
 3. Och jag har faktiskt ingen aning om hur omgvningens händer är....Och skulle han stryka mig så där ömt över kinden, ja, då var det nog något riktigt galet. Jag måste testa och be om det en gång!!!

  SvaraRadera
 4. Åh det där var fint att läsa! På några få rader lyckades du få in fler betydelsefulla ord än vad många får på en hel sida. Och kul att läsa att det jag skrev fick dig att tänka på det :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Klappade ömt på hunden (en nakenhund) i natt. Trodde jag. Maken vaknade till och sa att det var länge sedan jag klappade så ömt på honom... ;-)

  SvaraRadera
 6. Underbart! Händer är härliga men jag går igång på min älsklings underarmar. Starka, muskulösa, håriga ... suck. Tungt att vara särbo ibland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underarmar är också läckert :-)

   Radera
 7. Händer är fint!!! manliga varma trygga...

  SvaraRadera
 8. Såna är vi, vi män, Starka, trygga men ändå mjuka!

  SvaraRadera
 9. min man har tangentbordshänder. det är inte direkt någon nackdel. tror jag :)

  SvaraRadera
 10. Ooo,så fint skrivet :)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 11. Händer ska vara trygga!

  SvaraRadera

Ja, och...?