QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

21 april 2010

Vardagsdrama

Var som vanligt i simhallen igår. Hade turen att få en plats vid en av linorna (bästa platsen) och där låg jag då och paddlade på. Allteftersom kom den ena efter den andra av pensionärsdamernaför sin vattengympa.

Nu hör det till saken att det finns en annan motionär som kommer på den samma tiden. Det är en stor bjässekarl på säkert 1.90, och som crawlar fullständigt ohämmat och utan att ta hänsyn till andra i bassängen. Han bara langar fram armarna med ett jädrans plask, nån finess finnes ikke. Damerna blir ju lite störda av detta, han plaskar fram utan hänsyn till permanentkrull och hårfärg som inte tål klor. Sånt drar med sig huggtänder hos den äldre damegarde.

Igår kom han, och det var tydligt att "min" bana egentligen var hans(!) Det blev mindre och mindre plats i min simväg, och till slut blev det nästan konfrontation. Men denne ger sej ju inte så lätt, så det blev en liten fight och jag behöll banan, och ledningen.
Till damernas förtjusning! "Bravo!" vrålade E, som sett sej mäktigt trött på herrens framfart. En annan herreman som såg det hela från läktarplats gliste från öra till öra.

Tänk så lätt att bjuda på lite skadeglädje, dumme dumme mannen!

18 kommentarer:

 1. Sådana där drumlar ska sättas på plats, bra gjort tjejen :-) (du råkade inte daska till honom vid nån "omkörning"?) ;-)

  SvaraRadera
 2. FV: Jag tog ut bensparken ordentligt, men nej tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Heja dig! Vi hade en sån i vår enkla bassäng också, bröstsim ena hållet, ryggsim tillbaka, och det var nån sorts princip för honom att inte notera att han sannerligen inte var ensam i bassängen.

  SvaraRadera
 4. Så bra at du ikke ga deg!

  SvaraRadera
 5. Heja, heja!!!!!

  *jag gör vågen för Osloskånskan*

  SvaraRadera
 6. Hatten av för "Oslo"! :0)

  SvaraRadera
 7. Haha! Härligt att höra! :)

  SvaraRadera
 8. Bra där! Såna där gubbs måste hållas på mattan :)

  SvaraRadera
 9. Han hade väl hjärnan i bicepstrakter och blev helt enkelt yr...

  Bra jobbat, det är rätta takterna

  Markattan

  SvaraRadera
 10. så underbart skönt att du satte honom på plats. You go girl ;-)

  SvaraRadera
 11. Vilken syn för gudar. :-)

  SvaraRadera
 12. Ska vá en Osloskånska till det... ;)

  SvaraRadera
 13. Hejja hejja!!!!

  SvaraRadera
 14. Snyggt jobbat och roligt berättat ;)

  SvaraRadera
 15. A woman gotta do what a woman gotta do!

  SvaraRadera
 16. Har också mött på en sån. Crawlade utav bara attan, men fort gick det sannerligen inte. Tänkte först att det var bäst att sacka ner lite, så att han skulle kunna simma förbi (med tanke på att han plaskade en mindre tsunami åt mitt håll, varje gång han tog ett simtag), men det var lönlöst. Han rörde sig inte mer än nån meter i minuten, så det var bättre att simma på som vanligt, så kom man förbi. Tycker det är konstigt att inte badvakterna säger till sådana. Kunde ju erbjudit ett simkurs, om inte annat.

  SvaraRadera

Ja, och...?