QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

26 januari 2010

Gott

Jag gillar verkligen mannagrynsgröt.
Med russin.
Mmm...
*
Det var bara det.
Hejdå :-)

12 kommentarer:

 1. Mannagrynsgröt är gott men inte russin, bättre med hemmagord hallonsylt till med mjölk *mums*

  Grab box: Det är en liten ruta under min bild, i denna rutan så står det en rad html koder, dessa html koder kan du kopiera, å klistar in på HTML/Javascript gadget å spara, DÅ kommer min bild, bara bild finnas på din blogg som är länkad till min blogg. Det är själva den rutan som koden finns i som heter grab box, men om man e lat (som jag) så kan man bara klicka på bloggerknappen så länkar blogspot åt dig, bara att godkänna så får du en gadget utan att behöva skriva nått *tipsar*

  SvaraRadera
 2. Jag har sylt i tillägg till russinen...
  Var farao lär du allt sånt??

  SvaraRadera
 3. Lär mig vad?

  Menar du design å html/javascript?

  De hittar ja på nätet eller lär mig igenom att kracha bloggen ett x antal gånger å när ja provar samma sak igen för femtielfte gången så kommer ja på att det e ju inte DÄR det ska utan där, eller ops, va fan hände nu... aha, ja flytta på den osv...

  Ja har inte gått kurser eller utbildning fast ja gärna vill det. Utan ja har lärt migenom att läsa på andras bloggar/hemsider, forum, ALLT photoshop har ja lärt mig själv igenom en helvetes massa timmar bakom skärmen med devärse flygade föremål, arga ord, *host" trasiga tagentbord och möss, sömnlösa nätter, gubbe som synda bok osv

  SvaraRadera
 4. Kunde inte du läsa på distans tror du?

  SvaraRadera
 5. Mannagrynsgröt med russin i! Hade glömt bort att det fanns! Har inte ätit det sedan jag var barn men nu ska jag banne mig investera i gryn imorgon! Några russin borde väl finnas över efter att glöggen tog slut i julas.. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 6. Jo visst kan ja det, men ja har inte betyg så det räcker för att komma in på de kurser ja vill gå eller så säger försäkringskassan stopp eller så vill dom att man ska åka 40 mil enkel resa för att träffas en gång i månaden osv.

  Har hittat en kurs nu på medborgarskolan som ja ska söka till om ja får pengar, det e en grundutbildning i foto och redigering i umeå.

  SvaraRadera
 7. mannagryn är mumma! russin står dock inte på min lista över favoriter. de känns lite som skrumpnade små manliga pungar.

  SvaraRadera
 8. öh, manliga pungar? finns kanske inte så många kvinnor med pung.

  SvaraRadera
 9. Jag fixar inte russin i gröt eller i muffins. Det ser ut som om det trillat ner spyflugor i maten.
  Ledsen, men nu kan du inte heller käka mat med russin i.

  SvaraRadera
 10. http://www.youtube.com/watch?v=ZgR_wwKH5xg

  SvaraRadera
 11. hade mannagrynsgröt på min blogg häromdagen :) fast jag har smör/mjölk på min

  SvaraRadera
 12. mannagryns gröt med socker o kanel ska det vara ! sådetså

  SvaraRadera

Ja, och...?