QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

18 december 2009

Jag länkar UlrikaSyr!

Detta kunde varit jag...!
Klok av skada köper jag alltid in det
tredubbla av ingredienser när jag ska baka.

5 kommentarer:

  1. Learning by doing, som det heter.
    Träning ger färdighet osv.
    Vet inte hur mycket du känner igen dig i det...?

    SvaraRadera
  2. Tjae...jag kan gott göra samma misstag omigen, en smula okonsad kanske...?

    SvaraRadera
  3. ja ibland får man göra om flera ggr innan det blir ätbart!

    SvaraRadera
  4. Själv har jag gjort kanelrullad risgrynspalt på spegel av hjortronsås idag. Det var inga problem.

    SvaraRadera
  5. Tredje gången gillt är ju betydligt bättre än fjärde!

    Dom tog bort ägglikören. Den mörka med rutor på, med krämigt innehåll. Min favorit!!
    Ska aldrig mer köpa en Alladin. Never!!

    SvaraRadera

Ja, och...?