QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

05 augusti 2009

Semester del 3; Blekinge

Sådana här skyltar kan man hitta i Ronneby!

Sista delen av semestern åkte jag och Maken till Ronneby ihop med Storasyster och hennes man. Vi var inbokade på Ronneby Brunn Hotell; JÄÄÄTTEstort hotell med TUSENTALS rum; STOOORA rum! Simbassäng ute drog med sej bad, simning och motion. En helt underbar park att gå tur i, fanns också. Fast hur mycket jag än rörde mej, så var intaget större; och ett par kilo extra har jag med hem.

En av dagarna var vi i Karlshamn. Underbart väder och shopping, mat och fika satt som en dröm. Jättemysig liten stad. Jag handlade bl a ett par skor, (surprise!) en kjol och en kofta.
Våra tre dagar gick ju naturligtvis alldeles för fort, och fjärde dagen tog vi fatt på turen hem.

Sen hann vi ju knappt hem förrän Sonen fick studieplats i Trondheim; och den karusellen började snurra. Undra på att det känns som jag behöver semester! Å andra sidan kan man ju verkligen säja att man hade en aktiv ferie! Och både vin och whiskey har jag klämt i mej, så jag ska inte gnälla.

Puh!

3 kommentarer:

  1. Men, var ligger den butiken? Jag bor ju för 17 där och har inte sett den?! Kan ju bero på att man aldrig handlar där utan nånannanstans! Visst är parken fin? De ska bygga en stor lekplats har kommunen lovat, det ser vi fram emot. Badet ska rivas nästa år och byggas om till mer äventyrsbad... På söndagar är det loppis i parken, det är hur mysigt som helst.

    SvaraRadera
  2. Hej Nipe! Den låg i en liten galleria vid torget. (med Lindex, kapp-Ahl, Kicks m fl)

    SvaraRadera
  3. Jamen, javisst ja! Hahaha, ja det blir ju upp för trappan till Skokällaren, att jag inte sett det innan...

    SvaraRadera

Ja, och...?