QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

27 juni 2009

Dubbel hetta

Det är varmt, menjagklagarinte. Det är underbart med klimakterium/högsommarvärme plus en liten fånig småförkylning somocksågörenliteförsöksfebersvettig. Menjagklagarinte. Jag TRIVS! Helt ärligt! Regn och rusk? Nä tack.

Angående tidigare förhandlingar med Maken; så löste det sej på bästa sätt. Maken kom hem tidigare från jobbet, så Sonen tog hans Passatlimousin och vips! så hade jag min egen bil igen! Så nu slipper Maken och jag idka intensivt kroppsumgänge a la galenintervall. Det tackar min slemhinnor så mycket för. (gråter mina väninnor? neeeejdå)

Men, nu till inläggets höjdpunkt: konserten igår! Denna helt underbara mannskör! Hela jävla salen gungade och jag skrek och hojade och bar mej så bägge Herrarna hade stoppat huvena i varsin stövel om dom varit med! EEEOOOOOWWW! MAJJ! GAAAD!!

Det som är så speciellt, är att detta är en kör med bara homofila män. Dom har två intagningkrav: man måste vara homse, och man måste kunna sjunga.
Charm har dom. Och självironi. Och dom showar galet bra.
Och alla dessa underbart snaksy män som vi bara kan sitta där och dregla ohämmat över, faenfaenFAEN! Hur tänkte Gud när hon gjorde dom? Tillfälligt hjärnsläpp måste det ha varit. Suck.

Jag har den turen att jag känner en av dom, I simply adore him! En människa med en ljuvligt vacker personlighet. (jagärliteförälskadiden) (rättelse; jagärmycketförälskadiden) (man ljuger inte!) I mitt hue är han lite min. Godingen. Men bara i huet, för jag är ju gift med en annan goding. Annars skulle jag nog försökt omvända honom lite. Det hade varit väl värt ett försök.

Tänk att bli en groupie i min ålder, swiit djizaz....

4 kommentarer:

  1. Ojojoj, groupie låter inte alls dumt måste jag säga. Om man kan få tag i sådana snyggingar på köpet ju...

    SvaraRadera
  2. Kul att det blev så lyckat!!!

    SvaraRadera
  3. Samla minnen ska man göra. Detta låter som något du kan ta fram och njuta av när det viner om knutarna och snön yr..

    SvaraRadera

Ja, och...?