QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

20 maj 2009

Handväskans hemligheter

Madame Finnpajsaren har idag ett inlägg om ovanligheter i handväskan. Jag kan bidra med en busskoppling. Har du eller har du haft nåt knast i handväskan?

7 kommentarer:

 1. Nej inte mer än en obehaglig doft! Vår kattunge kröp ner i väskan och uträttade ett behov. Som det luktade...

  SvaraRadera
 2. HM ja på tal om äcklig doft spillde jag en gång ut mjölk i min väska. men esom jag gillade min virkade väska tänkte jag nog att det skulle torka. mmm. den luktade sur mjölk länge.
  för tillfället har jag trehundra tabletter med ginseng hoodia cactusforte som råkat ramla ur påsarna, vilket medför att jag inte vet vad som är vad. antingen är det uppiggande eller är det illamående om jag tar dom. men dom var för dyra för att bara slänga och för många för att rensa ur väskan så de får ligga där även om det är jobbigt att leta runt efter bil nyckeln bland alla lösa piller.....två flaskor nässpray, ett rör med treo (man vet aldrig) en karta med IPREN (är bra mot tandvärk om man råkar få det) en karta panodil-zapp( ifall jag inte känner för IPREN) en binda för lingonveckan, oanvänd promise)hundleversnittar okäntantal, kajalpenna mascara en deodorant en hel massa kuponger, lösa mynt för plåskans myntfack är trasigt...tja. det är min väska för tillfället...slår varken busskoppling eller flöjt va?

  SvaraRadera
 3. 300 lösa piller, mängden är verkligen imponerande! fnis

  SvaraRadera
 4. Hmm...jag gick omkring med en obligation värd 42 miljoner NOK. Då kände jag mig *important* alltså. Dumt om man hade glömt den på flygplatsen eller så.

  SvaraRadera
 5. Haha.. jag kan nog inte bidra med något spännande i min handväska tyvärr. Mat ofta. Ibland kläder, men annars...?

  SvaraRadera
 6. En gång hade jag pengar i min väska. Jo, det är sant.

  Kram på dej.

  SvaraRadera
 7. På en Elton John konsert, i Trondheim, ble min veske sjekket av en synnerligen ung mann...Han vet no hvordan en brystpumpe ser ut;-)

  SvaraRadera

Ja, och...?