QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

19 april 2009

Slösöndag...

...vad jag borde göra...

...vad jag faktiskt gör...

5 kommentarer:

 1. Dom där symaskinerna kan du ge till mig, ja har nått kasst från Jula som funkar när den vil, halva maskinen är i sär plockad å den pajjar nålar, trsslar under tråden, går inte spola upp tråd utan att gubben måste hålla i grej med skryvmäjsel för den bara slirar. E lite små trött på den oxå...

  SvaraRadera
 2. Om han inte hjälper mig med maskinen kan ja inte spola upp ny tråd alls.

  Resorb, e inte det vetskte ersättning? Å det e ju så klart att han ska bli sjuk på en söndag oxå, då är ju alla apotek stängda :(

  Han har grejat om alla kablar å sladdar till datorerna å tv´n å boxen å DVD´n så ja kan inte göra nått. E så förbannat less på allt å den där gropen är väldigt lockande... Alla vill ha hjälp av mig men inten vill hjälpa mig. Så har det vart så länge ja kan minnas.

  SvaraRadera
 3. Jag gör egen vätske ersättning, kan både till hund, katt å människa, så att han förlorar vätska är ingen fara alls. Det har ja redan koll på, hur många gånger han kräks, va tempen ligger på osv.

  Hinner inte ta hand om mig själv, ska passa upp alla andra å ja, jag vet att ja borde säga nej men mer ensam som ja är nu kan man nog inte så att ha några "falska" vänner är bättre än att inte ha några vänner alls. Å ja vet ju att dom utnyttjar mig.

  SvaraRadera
 4. Sysakene passer en regnværsdag. Gjør som meg, nyt livet, solen, kaffe og tilbehør :-P
  Klem

  SvaraRadera
 5. Det är ju skönt att man har dig i alla fall

  SvaraRadera

Ja, och...?