QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

06 april 2009

Nu sitter...

...jag här på fjärde våningen i 23-våningshotellet och myser med StoraSyster. Vi har precis varit i baren och klämt en (JÄTTE-) räkmacka på delning med vars en öl till, riktigt smarrigt. Såå lyxigt det känns! Och imorgon är det hotellfrukost, inte fel det iheller.

Nu lever väl Maken och Sonen livets glada dagar utan en gnetig Fru/Mor som tjatar om tidningar och disk. (varför ser inte män sånt??)

Imorgon är det hotellfrukost att glädja sej till först, och sen gå på stan och kolla. Kontokortet i högsta beredskap förståss, vad annars?

Fasan hade ju varit att upptäcka att man glömt det hemma, brrr...hemska tanke.

Suss tajt!

3 kommentarer:

 1. Å va underbart det låter. Ja som ÄLSKAR räkor men min gubbe hatar de så mycket att ja inte ens får köpa det :( å det där med att dom inte ser skiten beror på att dom har ett gen fel. alla karlar föds med en mindre syn nerv, denna nerv kallas för "skitnerven" i folkmun. Vi kvinnor föd alltid med denna nerv å det finns dom kvinnor som föds med två. Dom som föds med dubbel uppsättning är dom som vi kallar för extremstädarna. Så nu fick du svar på det ;)

  SvaraRadera
 2. Men gott! Och Göteborg med hotell och syster. Låter ljuvligt. Hoppas solen skiner på er imorgon!

  SvaraRadera
 3. Hei!
  Vi sitter på fjellet i Branes, venter på solen, skal vistnok komme utover dagen....Vi er vel litt rare når det endelig er vår og snart bart hjemme så drar vi til fjells!?
  Fortsatt god påse :-))
  Husker du å trene?
  Klem M

  SvaraRadera

Ja, och...?