QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

04 april 2009

När man..

...har varit gift några år så kan stötarna från elstängslet (grabben i graven bredvid, av K Mazetti) bli en smula reducerade, och man kan plötsligt komma på tanken att hitta på nåt som kan få lite fräs på det hela igen.


Det grubblade jag lite på, och så frågade jag Maken om jag kanske skulle köpa nåt lite tjusigt att ha på när det blev aktuellt. Då tittar Maken storögt tillbaka på mej och säjer på fullt allvar: "Varför det? Det ska ju av??"

Jaha, jaja, där sparade jag dom pengarna, tänkte jag.Eftersom detta är ett lite känsligt ämne, så kommer Sonen i huset att DÅNA om han läser Mors blogg. Antagligen kommer han att vilja stoppa huet i en stövel av ren skämsel. Så om ni ser en stövel på två ben; bara låssas som ingenting.

Trevlig lördag hörrni!

2 kommentarer:

  1. *fnissar till frust* Stackar lilla killen då, men här ska ja hålla koll efter en vandrade stövel *lol*

    Det där med att piffa till det hela efter många år är svårt å ja får typ samma svar av min gubbe. Fast vi har bara vart i hop i 8 år. Men om det håller 2 år till så ska vi banne mig upp till altaret å sen är han fast för all framtid *moohahahahaha*

    SvaraRadera
  2. Jag undrar om inte det är en ganska vanlig manlig kommentar 0:-)
    Tänk om han hade sagt: GUD va' bra, då kan jag väl få låna negligén/nätstrumporna/trosor med fransk öppning ;-D

    SvaraRadera

Ja, och...?