QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

27 mars 2009

Man ska INTE skriva blogg...

...när man är förbannad...INTE skriva blogg när man är förbannad....man MÅSTE vänta lite tills man gått över i IRRITATIONSMODUS...men då måste man vänta J-VLIGT länge...och som regel är inte egenskapen TÅLAMOD kopplat till detta. Ibland blir jag alldeles SVART inuti, jobbigt, jättejobbigt.

Det som åstadkom detta F-N i H-LVETE var ett brev från städbolaget. Maken, som kom med brevet, retirerade snabbt och rutinerat till en tryggare zon i huset. Han satte på kaffe (kanon med en koffeinkick på toppen) och bänkade sej framför burken, på tryggt avstånd från mej.

Vad ÄR det med datasystemen på städfirmorna? Kulram eller?! Hur svårt kan det vara att kolla ett faktureringsnummer INNAN man skickar ut ett betalningsvarsel??!

JEG GREMMES! (väääldigt bra norskt ord på "himla med ögonen och typ göra grimaser") Usch.

Tanten på städfirmans ekonomiavdelning ojade för hundrasjuttiofemte gången i år "hoppsan, nähä, den har du visst redan betalt."

Nu ska jag uppsöka maken och tänka lugna tankar...lugna tankar....lugna tankar. Han kan gott ta av sej den skottsäkra västen och hjälmen nu.

1 kommentar:

  1. Jæ...vli bli, men anonym27 mars 2009 17:10

    Jag som trodda ni svenskar var et lugnt folkeferd? ....hmmm. En rekning er då intet mycke mer enn 80g papper - inte mycke ock uroa seg før, spør du meg.
    Helsingar på svorsk från norbaggen jp som følger med for at kolla ut (Ben) hur min beste venn egentlig har det :-)

    SvaraRadera

Ja, och...?