QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

26 mars 2009

Imorse...

...ringde maken från jobbet och sa att han hade glömt mobilen hemma, och undrade om jag kunde slänga inom på hans jobb och lämna över den om jag hade tid? "Ska se på saken," sa jag. Och som den Plikttrogna Hustru jag är, så stoppade jag telefonen i handväskan och gick till garaget. Så tog jag upp min egen och skickade ett sms om att jag var på väg. "Dödött, dödött" sa det i handväskan. Man är ju en idiot! Så jag fick ringa på hans vanliga telefon och berätta att jag var på väg. (fy vad bortskämd man är med dessa mobiler, världen stannar ju helt utan!) Maken flinade rått och tyckte att jag kunde blogga om min korkskallighet, vilket härmed är gjort.

Men här kommer det lite om maken också:
Han är en högst uppegående man, dvs smart och välutbildad; men ibland gör han faktiskt knäppa grejer. Egentligen strider det helt mot hans personlighet, för stort sett har han alltid full koll på läget. Inga oförutsedda impulsiva händelser i hans liv inte. (om man då bortser från hans fru som är precis tvärtom, och allt vad det kan medföra för hans del) Därför blir det ju också så extra roligt när nåt drabbar honom.

Ta t ex detta med mikrougn; det finns två händelser som har lärt honom att man inte kan stoppa vad som helst i mikron.

1. Torka skor i mikron är INTE bra, men strumpor går finfint!

2. Franska sniglar i vitlökssmör exploderar i stil med popcorn.


Vad det angår sniglarna blir det oavsett tvärstopp i umgänget när det kommer till kyssing, inte ens pussande godkänns. Urrk och BLÄÄRK!!!

Skor torkade i mikron antar form a la österländska snabelskor, och medför en rejäl smärtupplevelse i tårna. (idiot)

En av MINA senaste fadäser med elektriska apparater hände i förra veckan. Eftersom jag motionssimmar hela året om, så epilerar jag benen. En dag satt jag på golvet och epilerade och det var inte smart, för plötsligen slant jag lite och TJOFF! så satt apparaten fast plantad i heltäckningsmattan med järnkäftar; tvärnit direkt! Den är lite slö nu, men jag behöver ändå en ny. (HA!)

Förresten; eftersom maken är mycket intresserad av elektriska duppeditter (skitbra norskt ord!) så fingrade han ju en del på den första epilatorn jag köpte, och naturligtvis var han tvungen att pröva funktionen. Han satte den på smalbenet och sa: IIINNNG!!! (smärtsamt ljud) ögonen stod ut en smula och håret på huet liksom reste sej. Fin oplanerad underhållning som man uppskattar och tackar så mycket för.

2 kommentarer:

  1. hahaha....skrattade gott åt din blogg....Ja ibland kan man vara riktigt trött.....Huvuet i en påse typ:o)))
    Änglarna ja...antingen via mig...jag skickar eller om du är i Lund och köper utav de goa mammorna som gör dem?Kramar dig

    SvaraRadera
  2. du kommer bli en världens bästa mamma i en timme eller två om du provar den..haha torka skor i micron har jag aldrig blivit varnad för förut... ska tänka på det..vet inte riktigt om jag gjort rätt..
    Hälsningar Charlótte

    SvaraRadera

Ja, och...?