QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

31 mars 2009

Det händer...


...att jag vaknar upp och är oväns med mej själv. Jobbigt, mycket jobbigt. Detta kan vara mycket jobbigt för Maken också förståss.

En gång skulle vi på hyttetur (man gör det här i Norge) och jag var inte uppvaknad som vän med mej själv. Bilfärden var en dyster historia, och till slut sa Maken: "Vad är det med dej?! Har du käkat nitroglycerin, eller?!?"

Det tyckte jag var rasande roligt sagt, men det kunde jag ju inte ge uttryck för där och då. För då hade jag tappat ansiktet. Och det kan man inte göra i sånna situationer. Då kan den äktenskapliga terrorbalansen rubbas, och det ska man passa sej för.

Amen

1 kommentar:

  1. Hej.

    Jag försöker lära han spåra men ja har ingen klöv eller päls men vi kör med märgben. Han är svår tänd å kort tålamod så ja tänkte som så att om man har nått han ÄLSKAR i spåret å slutet så tänder han nog, å mycket riktigt. I dag va spåret bara på 40-45 meter å han vimla bort ca 20 meter i början tills han "hitta" å gick som en bulldozer ända fram. Kort kommer strax upp.

    SvaraRadera

Ja, och...?