QUE??? Norsk og svensk ordliste i rubriklinjen här -----------------------------------------> lyft blicken ett hack upp!

*********************************************************************************************************

27 mars 2009

Är det nån därute...

...som känner till fenomenet "ont i håret?" Nej, inte dagen-efter-ontihåret utan verkligen ONT I HÅRET? Nu har jag ont i håret, och jag kan ge mej fasen på att det hänger ihop med brevet från städbolaget. För jag var tvungen att dra mej lite i håret under samtalet med ekonomitanten. (så det är HENNES fel, HA!)

Det är ju löjligt att vilja ha en Panodil för detta.

Jag kommer ihåg när sonen skulle födas; maken hade läst att det var viktigt att supporta Frun i detta arbete, (fast jag hade kejsarsnitt och födde barn med benen i kors) så han klappade mej på huet så benan blev som en autostrada. "Det gör ont," sa jag. Maken stirrade med vild och oseende blick tillbaka och fortsatte. JAG kunde ju inte veta att han då hade ETT mål i världen, och det var att klamra sej fast till pallen han satt på vid huvudändan av operationsbordet. Detta utan att gå i backen. För DET är ju genant.

Jag fick FRÄSA åt honom att sluta, och då såg han verkligen TOTALT oförstående ut.

AU AU, som dom säjer här i Norge... (aj aj)

Prova att lägga benan lite fel en timmes tid sådär, och vänd sen tillbaka. Kommentera gärna resultatet nedan om du får nåt. (är det detta som är känslig hårbotten? För i såna fall finns det ju shampo för det?) Fyyy, så dålig lättviktarhumor, det är skämsigt, så jag avslutar här innan det blir värre.

Jag går och festar på en Panodil istället.

Goooodbaj

1 kommentar:

  1. Jo, du skal høre her....om jeg sover "med håret feil vei" så gjør det vondt lenge etterpå. Helst hjelper det å vaske håret hver dag. Å ha håret i hestehale, evt annet satt opp på hodet, er også helt utenkelig.
    Jo da det er nok flere som deg :-))
    Trøst, sikkert ikke...
    Klem Marianne

    SvaraRadera

Ja, och...?